مدارک اخذ ویزا

مدارک لازم و نحوه اخذ ویزا برای کشورهای مختلف:

جمهوری آذربایجان (باکو)

مدارک لازم :
*یک قطعه عکس ۴*۳
*اصل پاسپورت

مدت زمان اخذ:
*فوری (۱ روز کاری)
*عادی (چهار روز کاری)

امارات متحده عربی (دبی)

مدرارک لازم:

* اسکن واضح پاسپورت که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
* یک قطعه عکس ۴*۳

تایلند

مدارک لازم:

* اصل پاسپورت با ۶ ماه اعتبار از تاریخ پرواز
*یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید
*کپی صفحه اول شناسنامه
*کپی کارت ملی

سنگاپور

مدارک لازم:
* اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار از تاریخ پرواز
*یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید

بلغارستان

مدارک لازم:
*اصل گذرنامه با ۷ ماه اعتبار کامل،
*یک قطعه عکس تمام رخ، رنگی، زمینه سفید (۴.۵×۳.۵ )،
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح،
*کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه
*کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویزا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه
*گواهی بانک به مدت حداقل ۳ ماه،
*در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی، کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا
*گواهی اشتغال به کار جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت
موارد لازم به ذکر در ترجمه گواهی اشتغال به کار:
نام و نام خانودگی / شماره گذرنامه / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره ( در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد،نیاز به ترجمه دارد.)

*چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر
نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژانس ثبت نام کننده/ بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک . (صادرکننده ی چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند.)

هند

مدارک لازم:
*کپی تمام صفحات شناسنامه دو قطعه عکس رنگی ۵*۵ با زمینه سفید تمام رخ
*پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار و با امضاء مسافر
*بلیط رفت و برگشت
*واچر هتل

چین

مدارک لازم:
*کپی صفحات اول و دوم و توضیحات شناسنامه
*دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
*پاسپورت با حداقل ۶ ماه و ۱۰ روز اعتبار
*مبلغ ۱۰۰ دلار به تعداد روزهای اقامت به ازای هر مسافر یا همان گواهی تمکن مالی
*رزرو هتل
*رزرو بلیط رفت و برگشت

آفریقای جنوبی

مدارک لازم:
*کپی صفحه اول و دوم و توضیحات شناسنامه دو قطعه عکس جدید رنگی با زمینه سفید تمام رخ
*پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار و با امضای مسافر
*هر نفر می بایست دارای پاسپورت جداگانه باشد.
*ترجمه گواهی اشتغال به کار باذکر مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی
*ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان با ذکر زمان مرخصی
*ترجمه شناسنامه فرزندان زیر ۱۸ سال ۲ نسخه
*ترجمه رضایت نامه محضری درصورت سفر فرزندان با یکی از والدین (پدر یا مادر)
*ترجمه رسمی پروانه کسب،مطب،دفتر وکالت و… برای مشاغل آزاد
*ترجمه فیش حقوقی برای افراد بازنشسته
*پرینت لاتین حساب بانکی گردش سه ماهه جاری با مهر اصلی بانک(برای خانواده،تنها پرینت حساب سرپرست خانواده کافیست)
*رزرو بلیط
*واچر هتل

عمان

مدارک لازم:
*اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
*اصل گذرنامه باطله در صورت وجود
*فتوکپی گذرنامه متقاضی ۷ از صفحات 1 الی ۷
*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
*دو قطعه عکس ۴*۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
*عکس ها نباید اسکن شده باشند و باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند که شامل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به میلادی باشد.
*ترجمه انگلیسی شناسنامه متقاضی توسط داراترجمه.
*ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار برای مسافر با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
*ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، …) مربوط به ۳ ماه گذشته متقاضی با مهر و امضای بانک توسط بانک.
*ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه.

قبرس

مدارک لازم:
*اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
*دو قطعه عکس ۴*۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
*کپی از ۶ صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی
*پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز
*کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن
*گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن
*تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس
*گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی *همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود)
*بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی

یونان

مدارک لازم:
*کپی تمام صفحات شناسنامه و اصل آن دو قطعه عکس رنگی ۴*۶ با زمینه سفید تمام رخ جدید
*پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار و با امضاء مسافر به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4 .
*گذرنامه قدیمی(درصورت موجود بودن ، به همراه کلیه صفحات هرکدام در یک صفحه جداگانه A4)
*گواهی کارکرد حساب بانکی شش ماهه
*گواهی اشتغال به کار {دولتی: همراه با فیش حقوقی-پزشکان( پروانه مطب و کارت نظام پزشکی)،مهندسین(کارت نظام مهندسی) وکلا (پروانه وکالت ) – غیر دولتی(با ذکر مدت خدمت،میزان حقوق دریافتی و عنوان شغلی یا آخرین روزنامه رسمی برای اعضای هیات مدیره-مشاغل آزاد(جوازکسب) . ارائه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و محصلین الزامیست.}
*ارائه اصل سند ملکی (درصورت داشتن سند مالکیت فرد متقاضی)
*کلیه مدارک بایدبا ترجمه انگلیسی و به همراه تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه باشد

روسیه

مدارک لازم:
*اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار
*۲ قطعه عکس ۴*۳ زمینه سفید، تمام رخ (عکسها یی که سر مسافر اندکی متمایل به هرسمت باشد مورد قبول سفارت نمی باشد)، بدون عینک، بدون لبخند، نگاه مستقیم، سرشانه ها در یک راستا باشد.
*آدرس و شماره تلفن مسافر

مشاوره

در حال حاضر هیچکدام از همکاران ما آنلاین نیستند،ولی می توانید پیغام خود را از طریق ایمیل برای ما ارسال کنید

سوالی دارید؟ خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم

جهت ورود به گفتگو کلیک کنید